26 december 2007

Brug dit garnlager - 2008

Så starter vi officielt Brug Dit Garnlager 2008...

Flere har ytret ønske om, at være med et år til og gøre et forsøg på at få nedbragt garnlageret ved at gøre en lidt større indsats for at bruge garn, der allerede er på lager til nye projekter.

I år har vi (Frida og undertegnede) bestemt, at hver deltager kan sætte sine egne regler og at vi hver især må yde 100% selvjustits. Bloggen her er beregnet til at vise arbejder frem (eller garnlager, hvis du vil)

Skriv et indlæg med en beskrivelse af dine regler, så du kan huske, hvordan de er :-))

Hvordan vi hver især beregner vores forbrug er underordnet - nogle regner i gram, nogle i meter, nogle i antal færdige projekter - jeg tror, jeg vil regne i alle tre kategorier i år.

Uldgården har lovet igen i år, at sponsorere en gave til den, der holder længst uden at købe garn, startende fra 1. januar 2008 - dette kræver naturligvis at vi hver især holder styr på, om og i så fald, hvornår, vi køber garn...

Vil du være med i 2008, så send mig en mail, så får du adgang til bloggen her, så du kan vise frem, fortælle og søge trøst i svære stunder (som når der er Udsalg her lige om lidt!!! )

Ingen kommentarer: