29 december 2007

To ting færdige på én dag :-)

I forgårs blev jeg færdig med at strikke Cobblestone Cardigan til gemalen og i dag fik jeg så syet de sidste spænder i. Trøjen vejer 615 gram (2.614 m)og er strikket i dobbelt Opal Bambus/uld købt hos Tutto (Opal fabrikken) forrige sommer.

Da jeg nu var igang med UFOerne (disse to er ikke SÅ gamle endda), måtte jeg altså lige strikke de sidste omgange på halskanten på Tilia, så den også blev færdig - monteret og det hele). Strikket i Camelia fra Garnstudio og der er gået 300 gram til (1.050 m). Jeg tror, jeg bliver glad for den - nu skal den lige vaskes, så den kan rette sig lidt ud hist og pist.

Hvis jeg regner det med, der er færdiggjort siden 9. december, hvor mit oprindelige garnstop udløb, så har jeg nu strikket (og færdiggjort, der er jo også et par påbegyndte arbejder) af 1.755 gram garn, svarende til 6.224 meter - MEN da jeg har måttet købe garnet til de to af projekterne (Svigerpigens sjal og mit hue/halstørklæde), så vil jeg kun regne med 975 gram (3.844 meter) garn, nemlig Cobblestone, Tilia og en jule-dishcloth fra en KAL hos IllusionKnittingAndMore.

2 kommentarer:

Tina/Chance-strikkeren sagde ...

ha-ha...en får jo allerede helt stress, når der fremvises færdige projekter samme dag, som man selv er gået i gang ;o)

KH Tina

Eva sagde ...

Blir det samma takt i fortsättningen har du inget garnlager alls i dec.2008.
Eva i Lund